Funology | Fun and Fun | Ravi Shanker

Typical Questions – Tricky Answers…

Click here to get beautiful emails Click here to join forum


1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…
Stupid Question:-

Hey, what are you doing here?
Answer:-

Dont u know, I sell tickets in black over here..

Click here to join nidokidos


2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question:-

Sorry, did that hurt?
Answer:-

No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

Click here to join nidokidos


3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question:-

Why, why him, of all people.
Answer:-

Why? Would it rather have been you?

Click here to join nidokidos


4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:-

Is ! the “Butter Paneer Masala” dish good??
Answer:-

No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

Click here to join nidokidos


5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years…
Stupid Question:-
Munna, Chickoo, you’ve become so big.
Answer:-

Well you haven’t particularly shrunk yourself.

Click here to join nidokidos


6. When a friend announces her wedding, and you ask….
Stupid Question:-

Is the guy you’re marrying good?
Answer:-

No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just the money.


7. When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question:-

Sorry. were you sleeping?
Answer:-

No.. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping….you dumb witted moron.


8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair….
Stupid Question:-

Hey have you had a haircut?
Answer:-

No, its autumn and I’m shedding……

Click here to join nidokidos


9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question:-

Tell me if it hurts?
Answer:-

No it wont. It will just bleed.

Click here to join nidokidos


10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…
Stupid Question:-

Oh, so you smoke.
Answer:-

Gosh, it’s a miracle ……..it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

September 2017
M T W T F S S
« Mar    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Fun & Fun


Ravi Shanker - Ravi Shanker

RSS its2much, a place for funny

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

Top Clicks

  • None

Blog Stats

  • 18,101 hits

Subscribe in NewsGator Online

Subscribe in Bloglines

Add to fwicki

Add to flurry

Powered by FeedBurner

FeedRank

RSSMicro FeedRank Results
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Ravi Shanker - Ravi Shanker
%d bloggers like this: